Lov

Åh va kul det är att blogga! Nej, det är det inte.  Imorgon börjar iallafall mitt höst"lov". Jag kommer att jobba alla dagar på hela lovet, förutom tisdag. Men det är nice eftersom jag hatar att vara ledig och sysslolös.
Imorgon, direkt efter jobbet, tänkte jag iallafall åka till Västerås och köpa mig ett par skor. Hoppas bara att det finns några kvar, dom verkar vara ganska populära de där bootsen. Men just nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och glo på "Flykten från Sobibor", sjukt bra film tycker jag.

Ångest och diverse problem

Det här har helt klart varit en av dom sämsta veckorna i mitt liv. Och ändå har jag bara hunnit till onsdagkväll?
I lördags sa jag i princip upp kontakten med en vän, det var helt klart det jobbigaste. Men jag förstår inte varför man ska lägga ner tid och känslor på en person som inte har några avsikter med den gemensamma relationen? Resten av veckan har helt enkelt bara varit skitdålig, mest på grund utav det jag nyss nämnde. Sen, efter ett år av singelliv, så har jag helt enkelt insett att hur jävla värdelöst det inte är att ha någon att längta efter, pussa på och helt enkelt vara kär i. Jag vill fan inte vara ensam längre!

RSS 2.0