SJ

Det här är ju bara helt jävla otroligt. Idag ägde den årliga Pride-paraden rum i Stockholm. En festlig tillställning som jag själv har varit på plats för att beskåda ett par gånger. Och ändå, trots den antagligen största tillställningen för homo-/bi-/transsexuella ,osv, männsikor i detta land, så väljer skvallerblaskan Aftonbladet att skriva om Signe, 83, som fick ståplats på tåget och sätta detta som sin huvudnyhet. Vad förväntar sig folk egentligen av SJ? Ska vi bli förvånade över att Signe hade betalat 2000:- för en 1:a-klass biljett och sedan blev tvungen att stå under hela sin tågresa? Ja, tydligen. Men jag är inte ett dugg förvånad. Aftonbladet borde istället lyfta fram Pride och städa undan alla gnälliga tanter som tycker att vi ska sympatisera med dom.


27e juli

Vaknade för ungefär 45 minuter sedan och kände på en gång att jag aldrig skulle kunna somna om. Så jag lämnade kvar min man i sängen samtidigt som jag gick upp och kokade lite té samt satte mig framför TVn.
I lördags var det som sagt utgång med en hel drös tjejer, en mycket trevlig kväll blev det. Eftersom jag inte haft tid/lust tidigare så kommer det ett gäng bilder här.
Infra-Red


Alors on danse!

Drar alldeles strax iväg till jobbet för tredje dagen i rad. Förhoppningsvis blir det en inte allt för lång dag eftersom jag väntas få besök runt sex-tiden. Och ikvälll blir det som sagt Joar. Peppad? YES!


Fyra månader

I måndags firade jag och min karl fyra månader tillsammans, dagen spenderades i Stockholm med både Gröna Lund och Aquaria. På Grönan blev det både lite karuseller samt en 5-kamp där segern gick till Mattias. När det var dags för hemresa så lyckades jag köpa en förstaklass-biljett för 182:-, det var de sämsta pengarna jag någonsin spenderat.För de som undrar så har jag tackat ja till min plats på SU i höst.
Nu ska jag fundera på vad jag ska ha på mig på lördag för då är det grillkväll hos mig följt av utgång på Joar som gäller.

16e juliKärlek

SU

Rasmus Brandberg om Stockholm i höst?:
Vad ska du göra?
-Käre bror, jag kom in på Stockholms Universitet. Lärarutbildning med inriktning på Engelska för åk. F-6!Ja eller nej, det är frågan.


Och Rasmus, angående Grönan-kortet så lånar jag det gärna.

Stockholm i höst?

-Chansen för att det blir så är stooor!

12e juli

Precis hemkommen efter ännu en körlektion som gick strålande bra. Just nu ligger jag i soffan med några avsnitt av LOST säsong 5. Har sett just dessa avsnitt ett antal gånger men för att uppdatera mig själv innan jag dyker ner i säsong 6 ännu en gång var detta nödvändigt. Gjorde ett försök att kolla på säsong 6 för några månader sen men trots att LOST är bästa serien någonsin så lyckades jag aldrig se klart sista säsongen.
Senare i veckan väntar ännu en körlektion följt av lite jobb i helgen. Nästa vecka har Mattias semester vilket innebär att vi ska hitta på både det ena och andra tillsammans. På måndag har vi varit tillsammans i fyra månader vilket ska firas i Stockholm med bland annat Grönan och Aquaria.
Nu ska jag fortsätta med LOST och därefter blir det kanske lite solande på gräsmattan.

Lördag

Efter en middag med mina syskon och deras respektive så ligger jag ensam i sängen med två säsonger av I en annan del av Köping. En perfekt lördagskväll även om det är lite ensamt.
Torsdag

Har precis fått schemat för v.28-31 och det ser väldigt lovande ut tycker jag. Av 28 möjliga dagar så jobbar jag 13 av dem. Förutom att jobbet går bra så har jag även kommit igång med att fixa körkort. Har både kört halkan och min första lektion. Teorin har jag faktiskt också tagit tag i och nästa vecka väntar fler lektioner.
Från en sak till en annan, igår försökte jag var en gullig flickvän vilket resulterade i att jag lagade middag till min pojkvän samt hyrde en film som han har tjatat om i tusen år. Middagen bestod av pommes, bea och pepparbiff och filmen var The Box. En lyckad kväll om jag får säga det själv. Efter middagen var det fotboll på tv som jag egentligen inte ville se. Men samtidigt som Mattias kollade på fotboll så passade jag på att klippa hans hår, resultat vill jag egentligen inte prata om. Men för att vara första gången att klippa en kille så tror jag attt det blev ganska bra faktiskt.
Nu ska jag kika igenom lite LOST och ikväll väntar en promenad i Gånstaspåret.


Fred och kärlek

Eureka!

Jag vet exakt vad och vart jag ska tatuera mig, woop woop! Men det är sjukt jävla hemligt, det ni!
Är dessutom hemkommen från Borlänge och Peace and Love så tidigt som klockan fem igår imorse. Så hela söndagen spenderades med min älskade. Det blev både bio och middag på stan, ytterst trevligt kan jag lova.

RSS 2.0