Mustaschkampen

Mattias har varit med i mustaschkampen i några veckor nu.
Jag tycker han ser ut som en mexikansk Super Mario.

.

Jag älskar dig

Studentbal


Samsung

Jag och Mattias har köpt nya, likadana, mobiler. Samsung GT-S5230.


Mösspåtagning!

Het! Hetare! VI ÄR ESTETARE!

What's with the hair?

25/5

Idag var jag nervös, sjukt nervös. Idag fick vi tillbaka våra nationella prov i MaB. Efter att ha läst samma kurs två gånger på två år, så vill jag inget hellre än att klara kursen. Och det gjorde jag idag! Det hängde på nationella provet. Efter att ha fått totalt två poäng på förra årets NP så hade jag inga större förhoppningar detta år. Men med 14 poäng och ett G i betyg så har jag äntligen klarat MaB! Fruktansvärt skönt.
Förutom att sprungit runt med ett leende på läpparna hela dagen så har jag precis varit hos frisören. Satte i mitt löshår för första gången imorse så det fick sig en omgång hos frisören idag. Slänger upp en bild lite senare idag.
I helgen väntar bio med min älskade pojkvän, en bal på slottet och massor av nintendo 64!

Prom

På lördag är det bal på slottet. Langar en osnygg bild på mig och min klänning.


The End

ETT PROV OCH EN INLÄMNINGSUPPGIFT KVAR! Och dom kommer jag att klara av imorgon Förstår ni lättnaden? Efter klockan 16.00 imorgon behöver jag aldrig mer plugga i hela mitt liv (men det betyder inte att jag inte kommer göra det). Med andra ord, gymnasietidens pluggande har kommit till sitt slut. Och inte ett enda IG blev det! Nu är det bara festen kvar.
Ikväll kommer jag sysselsätta mig med att: Tona håret, spela Mariocart och Goldeneye på 64an, plugga väldigt lite, ta en promenad samt titta på massor av TV.
På onsdag ska jag och Angelica fira att betygen är satta, detta gör vi med en iskall jävel på Star Lounge uteservering. Livet leker!


Fulfest

Sista studentfesten är avklarad och nu är det mindre än två veckor kvar till studenten!
Student 2010

15 dagar kvar, sen är det över.
Betygen sätts nu på onsdag och 3 prov återstår.
På torsdag är det dags för mösspåtagning.
Och bal nästa lördag.

Trots paniken över alla prov så glider jag runt med ett leende på läpparna. Vädret är sjukt underbart och idag knallade jag runt med endast jeansshorts och ett linne på stan, det är lycka.

Busnatta


söndag

Ikväll är det busnatta, jag har fått jobb på peace and love i sommar, skolan slutar snart, jag är lycklig, livet leker..


Så klart jag kan!

Schtekiga brudar startar företag.
Projektarbete 100p

Helgen är förbi och fotoutställningen lika så. VI ÄR KLARA MED PA! Eller nästan, någon sida projektraport måste såklart skrivas men det går ju på en sekund liksom. Allt som allt blev det en bra fotoutställning med en helt okej stor skara av besökare. En del bilder fick vi även sålda, det känns fint. 
Endast två och en halv vecka kvar till betygen sätts!


        

     

Run bitch, ruuun!

För att rensa tankarna och ha något annat i huvudet än mellankrigstiden så snörade jag på mig löpardojjorna och stack ut. Jag var ute i ungefär femton minuter men mer behövdes inte innan jag kände mig fit inför pluggandet igen (min kondis suger). Så efter en dusch och lite fil så måste jag sätta igång igen, det är nu.
To do.

Jag känner mig lite stressad eftersom vi snart tar studenten och betygen sätts om ungefär tre veckor. Och det är ju inte bara skolarbetet som tar tid, det är allt runt skolan också. Typ bal, student, PA.
Här är en lista på sköna grejer som kommer att få mig in i väggen:

Projektarbetet som kommer äga rum nu i helgen
Förberedelser inför PA
Prov på fredag
Prov nästa vecka
Måste få tag på: Hår, skor, naglar, hårspännen osv till bal och student.
Alla miljoner rester jag har i alla tusentals kurser
Mitt hår! ( Går det ens att få en schyst brun ton på det? )
Framtiden...

4e maj!

Idag är det en månad kvar. Exakt en månad! En månad är sjukt lite tid..
Idag fixade jag klänning nr.2 till studenten. Så nu är det bara hår, skor och naglar som behöver införskaffas.
Jag kommer ihåg när vi sa "Nu är det bara 6 månader kvar till studentkryssningen!" Det känns som igår. Och ändå är det 2 månader sen (!) vi var på kryssningen.
Jag kunde inte låta bli, så ni får sneaka lite på en av mina studentklänningar. Denna kommer jag att bära på kvällen, och natten!


RSS 2.0