29 februari

Vaknade för ca en timme sedan, hur pigg som helst och redo för en ny dag. Sitter just nu och käkar frulle framför The Voice och planerar dagen. Vad jag vet är att jag måste packa det sista inför flytten som sker imorgon samt att det skulle sitta fint med några km löpband på gymet. Mina benhinnor som har krånglat någon månad börjar äntligen hänga med igen. Igår var det inga problem att springa 6.5 km, känns underbart att det går åt rätt håll.
Sen skulle jag behöva ljusa upp mitt hår några nyanser till, det börjar dock bli väldigt slitet så jag undrar om det är så smart. Det visar sig!

Håret..

Har blonderat och blekt hela förmiddagen.
Efter en dusch tog jag mig en titt i spegeln, och asgarvade..
Resultat: Hårbotten=vit, Resten=Gult/Orange och det mest slitna
hår jag någonsin skådat.

Text

Hämtade lite inspiration i Anna's blogg, http://justlikethat.blogg.se.
Vill ni veta hur man gör, klicka in hos henne.

Flyttpackar

Här hemma packas det för fullt, 15 dagar kvar till flytt och nu börjar jag bli lite otålig.
Idag är min enda lediga dag för denna vecka, och eftersom det har snöat konstant sedan igår kväll typ så vägrar jag gå utanför dörren. Städa, packa och kolla på LOST är det som står på dagens schema.


Valentine's!

Har haft en underbar alla hjärtansdag, bästa någonsin! Romantisk middag på stan, en mysig promenad i snön, ett bubbelbad med ett glas vin och levande ljus (Självklart med en het karl)! Ni vet en perfekt alla hjärtans dag! Fick minst 50 buketter rosor, 78 nallar och 10 chokladaskar budade till jobbet också! Tur att det bara är Valentine's en gång om året alltså för jag vet inte vart jag ska göra av alla blommor!
Berättade jag att Edward Furlong var min dejt eller?

Nikola Sarcevic

Min absoluta favoritlåt.
Så mycket känslor, så vacker text, sån bra snubbe.

Bäst just nu


Work

Arbetsschema, februari. Ledig en dag i veckan. Jobbar varje helg.
Jag har konstaterat ett par saker. Jag kommer vara lagom trött efter att ha jobbat klart det här schemat, Jag kommer blir fett tät i mars, Jag måste verkligen älska mitt jobb!

Hååååår

Alla som känner mig vet att jag ständigt ändrar frisyr/hårfärg. Under 2011 hade jag Mörkbrunt, Rihanna-rött, Mörkblondt med extensions och till slut Mörkbrunt med extensions. Och nu blir det ändring igen. Nu kör vi back to basics och går super-blond (Min naturliga färg). Tänkte något i stil med bilden nedan. Är trött på att konstant ha utväxt för att jag inte orkar tona håret varannan vecka. Så tills jag sparat ihop tillräckligt med cash till en förlängning (Tänkte köra extensions på Tottes denna gång=dyrt) så får håret vila och utväxten expandera.

Näääkish!


RSS 2.0