Jul

Nu är det jul igen liksom! Onsdagen erbjöd en kusinträff hos min syster, mycket trevligt kan jag lova. Nästan alla kusiner var där, bara en som fattades. Som varje kusinträff körde vi en julklappslek som går till så att alla köper med sig en julklapp för ungefär 50 kronor. Därefter slår man tärning och får välja valfritt paket, det är ungefär så det går till i korta drag. Jag kände själv nu att det där var världens sämsta beskrivning av en lek, men för att fylla ut det här inlägget så får det stå kvar. I alla fall så käkade vi även lite tacos och körde ett melodifetivalen-spel. Det blev tjejerna mot killarna och typiskt som det var så segrade grabb-gänget. Men alla vet  ju vilka som var bäöst, egentligen. Vid tolv kände vi i alla fall att det började bli dags att dra hem, så jag och min kusin Julia blev skjutsade hem till mig av kusin Daniel.
Julafton började med lite gröt och en skinkmacka, därefter bar det iväg till min moster Gunilla där nästan hela släkten hade samlats för lite glöggmingel. Det är en fin tradition vi kör varje julafton. En eller ett par timmar senare vad det dags för nästa anhalt, nämligen hos pappa där det blev lite julklappsbyten och ännu mera gröt. Kalle Anka beskådade vi hemma hos mamma, därefter blev det julbord och efter det ännu mer julklappar. Jag fick två säsonger LOST, lite cash, en skiva och presentkort. Vid nio-tiden trodde jag att julafton var över och att jag snart skulle hoppa i säng, men ack så fel jag hade. Det blev istället film och lite snack med min kusin, mycket trevligt var det.
Idag är jag lite sugen på att dra på fest, men denna kväll verkar inte har så mycket att erbjuda mig. Istället får det väl bli lite LOST för min del, alldeles solo.

En del av kusinerna, tror att det är 3 st som fattas.

-


-

Den här dagen har varit så fruktansvärt dålig så det finns inte. Jobbade 9-16, gick runt och var lite små-lack hela dagen, helt utan anledning. Det blev inte direkt bättre när jag kom hem, kände för att slakta min hund för att han var så jävla seg och gick överallt där han inte skulle gå under våran eftermiddags-promenad. La mig vid facebook och läste att mina vänner ska ut på krogen, kul för dom. Och dom vännerna som inte ska på krogen ska sitta  hemma med sina pojkvänner, eller äta middag med sina pojkvänner. Och här sitter jag, 17 år och singel, ingen krog och ingen pojkvän. Här följer en meningslös lista på saker som har gjort min dag:
Min hund är seg
Jag missade en väns b-dayparty
Jag tappade min geggiga kniv i våran luddiga matta när jag käkade middag
Min "1001 cocktails"-bok ramlade och vällte ner en champagne-flaska i golvet
Pappa är aldrig hemma när man känner för att gå över och träffa honom
Och om man istället ringer för att man vill få tag på honom, så har han lämnat mobilen hemma
Min kusin är ett a-hole, fast han tror att han är rolig
Jag har insett hur ensam och patetisk jag är
Jag har fått ont i tårna av mina converse (!)
Facebook kukar ur
Min internetleverantör (3) är sämst och leverar världens trögaste internet
osv, osv...

RSS 2.0