-Världens snyggaste


25e augusti

Känner för tillfället att jag har brist på något vettigt att skriva om. Kvällen har spenderats med fina vänner och mycket prat, det behövdes. Det gäller att ta vara på våra sista stunder tillsammans. På fredag flyttar Elin till Sundsvall och det kommer att kännas tomt, mycket tomt.
Imorgon ska jag spendera första halvan av dagen i ensamhet. Jag ska fundera, och jag ska känna saknad av min pojkvän. Jag ska bättra mig och jag ska bli en bättre flickvän.Elin och jag under företagsmässan i våras.

Pictures

Julia och Lova


Philip och Elin


Matilda och jag


Malisa och Elin


Jag lånade lite bilder av Malisa, hoppas det är okej.

23/8

Lördagen blev väldigt lyckad och trots att vi bara blev tre stycken som gick ut så hade vi det mycket trevligt. Får jag tag på lite bilder så lägger jag upp dom här på bloggen.
Här är några bilder jag knäppte i lördags innan jag drog iväg till Matilda:


Sista kvällen med gänget

Ikväll smäller det, sista kvällen tillsammans innan alla drar ut i världen. Kvällen böjar hos Matilda vid sex-tiden sen får vi se vad som händer. Det är ganska coolt att bara 2-3 månader efter studenten så vet flera av oss vart vi ska ta vägen. Vårt gymnasie-gäng som för ett halvår sen inte hade en aning om vad framtiden hade att erbjuda. Nu vet vi, i alla fall några av oss.


19e augusti5 månader tillsammans, Grattis till oss.
Jag älskar dig

jewellery


Monday

Med bara elva dagar kvar till skolstart börjar jag känna hur nervositeten kryper sig på. Men innan jag hoppar in i v.34 och in i livet så har jag denna vecka att leva ut. Och denna vecka blir även den spännande som attans. På torsdag firar jag och Mattias fem månader tillsammans. Fredagen innebär en tripp till frisören då jag har planer på att bli ganska korthårig. Och på lördag blir det fest hos Matilda Lindén följt av utgång på Joar, en sista kväll med "gänget" innan alla drar till Spanien, Sundsvall, Stockholm osv för stuider. Dessutom har jag planer på att hinna med en tripp till Stockholm för att spana in min framtida skola så jag inte står där nästa fredag och inte fattar vart jag ska. Och idag har jag tänkt att jag ska springa förbi A3 och fixa nytt gymkort. Känner att det behövs. Nu ska jag äta frukost och fortsätta med säsong 1 av LOST.Jag och min syster under en resa till Estland i början av sommaren.

14e augusti

Oj oj, jag undrar egentligen vem det är som behöver lugna ner sig?


Anna Ternheim


KärlekJag och min man, fruktansvärt snygga.

Kräftis


Skullcandy

Jag har blivit helt tokig i ringar! Helst ska de vara så stora och odisketa som möjligt. Mitt senaste tillskott är en silverfärgad dödskalle-ring som jag inhandlade på Tradera för 49:-. Ett riktigt kap enligt mig själv.
Ikväll har jag planer på att sitta hemma och vila upp mig inför morgondagen då världens kräftskiva väntar! Sjukt excited!

RSS 2.0