All you need is loveEn vecka utan min man kommer suga big time.

Peace and Love

Dött här på bloggen märker jag. Kan bero på att jag har varit bortrest hela veckan. Imorgon är det midsommar, det firas i Skolsta med Mattias och lite annat trevligt folk. Och på lördag fyller äntligen Muttan 18 så det ska firas ordentligt! Snart ska jag träffa Mattias och vi ska dra iväg och handla lite inför imorgon.
I brist på bilder att fylla ut med langar jag en scysst låt istället.


Hurra hurra!

Idag fyller min älskade bebis, Bossen, hela 12 år! Det firades med mjukglass på torget. Bossen var mycker nöjd.


Millencolin

Alla som verkligen känner mig vet vilken sucker jag är för punkrock från Örebro, i form av Millencolin. Detta har aldrig riktigt framkommit på min blogg då jag under det senaste året har intresserat mig för andra band som Kings of Leon, Hadouken! och Prodigy. Men ikväll började jag bläddra igenom mina gamla Millen-plattor då jag inom en snar framtid har tänkt gadda in en låttext eller liknande på min kropp. Och de senaste tre åren har jag velat ha just en Millencolin-tatuering. Jag vet precis vart den ska sitta, det är bara motivet som måste bestämmas. Och passande nog har jag blivit lovad en tatuering av mina käre storebror.Mitt intresse för punkrock och Millencolin går tillbaka ungefär fem år i tiden. Det var min bror som ledde in mig på stigen som kom att forma mitt musikintresse. Min bror, Rasmus, har så länge jag kan minnas lyssnat på Millencolin. Och jag har alltid tagit efter min bror, så för ungefär fem år sen lyssnade jag igenom några spår av den tidiga, äkta, punkrocken. Och jag fastnade.Och efter fem år, fem konserter, en träff med en av gittaristerna och en sjukt stor skiv-, t-shirt och affischsamling så har kärleken inte bleknat.
Värsta fyndet!

Idag knallade jag ner på H&M's rea för att försöka hitta något snyggt till midsommar (som för övrigt ska firas med Mattias hemma hos Sebbe med lite trevligt folk). Jag förväntade mig inte att hitta något eftersom H&M's reor i Enköping alltid är skit. Tänkte istället kolla in en svindyr kjol som jag varit sugen på ganska länge. Och till min stora förvåning fanns just denna kjol på rean, för 75:-! Vilken lycka!

14/6

Skolan är slut men livet rullar på ändå. Jobb, Mattias, städning, promenader, arbetsförmedlingen osv har gjort att dessa tio dagar sedan studenten har rullat på ganska fort. Det enda som fattas är vännerna, men om två veckor åker jag, Elin, Malisa och Elin till Borlänge och Peace and Love! Det kommer bli kick-ass och jag längtar som en jävla tok.
Ikväll ska jag dra upp till gånsta för en promenad på ungefär 90 minuter, det behövs.
Det är dessutom mindre än fem och en halv månad kvar till jag och Mattias åker till Thailand. (Bara..)


You make my world go aroundI'm losing my friends for you tonight
Cos' there is no one
But you who makes me feel alright
We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around

I'm leaving this town with you tonight
It don't matter where we're heading as long as you hold me tight
To you darling I am chained and bound
And nothing's gonna change that
You're the one that makes my world go around

ES3ME+BJag älskar er och jag kommer sakna er som fan!

Tandis

Vaknade vid nio och har hitills hunnit med en promenad med hunden, handla, diska, sola och laga mat samt äta upp den. Snart ska jag knalla iväg till tandregleringen, vet inte riktigt varför men men.
Ikväll ska jag dra upp till Gånsta för en lååång promenad.


Mr.Big


Min student i bilder.

Skolan är slut och vuxenlivet har börjat. Kan inte säga annat än att det var den bästa dagen någonsin och att jag vill tacka alla som var delaktiga under denna oförglömliga dag. Självklart kommer jag att sakna ES3ME+B, men det var dags nu. Dagen vi hade längtat efter så länge.Det började hemma hos mig 06.30 med champagnefrukost.Fick ett Thomas Sabo-armband + presentkort på Lagerströms av min älskade pojkvän. Så idag knallade jag ner på stan och köpte två berlocker till armbandet. En pusselbit och ett M (som i Mattias).Student 2010!Denna ring fick jag av farfar. Det är min farmors gamla ring från 1967.SegertågetSjukt bra jävla låt.

Thailand 2010

I december ska vi till Thailand. Jag, Mattias, Rasmus, Anna, mamma och Magnus.
Helt underbart!
RSS 2.0