Te Amo

Don't it mean "I love you"?

01 - Presentera mig själv

Nu tänkte jag börja med listan jag la upp för ett par dagar sedan:
Mitt namn är Frida Carolina Brandberg Lahti. Jag är 18 år (född 29e december 1991). Som person är jag för det mesta ganska sprallig, glad och bland främmande människor, ganska blyg. Bland mina vänner är jag nog lite pajas, jag pratar gärna och mycket och är inte rädd för att göra bort mig.
Jag extrajobbar på en restaurang i lilla Enköping där jag har jobbat i nästan tre år. Jag älskar att jobba och får lätt panik när jag är långledig. När det gäller jobb så är min dröm att jobba på IKEA, det är sant. Jag vill leva ett ganska vanligt liv och drömmer inte om att bli någon, jag vill bara vara mig själv.
När jag inte jobbar så kör jag gärna ett svettigt spinning-pass på A3 eller umgås med mina vänner. Tillsammans brukar vi kolla på film, gå ut och fika eller ta en sväng på krogen.
Umgås jag inte med mina vänner, tränar eller jobbar så spenderar jag mycket tid med min pojkvän Mattias (Vi har varit tillsammans i åtta månader imorgon) samt min familj och min älskade hund.
Jag avslutar med några favoriter i punkt-form:
Mat: Sushi
Färg: Grå
Film: Jimmy and Judy, American History X och Back to The Future (Alla tre)
Bok: How to make love like a pornstar: A coutionary tale
Tv-programm: LOST, TV4 nyheterna
Land: Thailand
Sport: Spinning
Band: Millencolin, Hoffmaestro & Chraa, Hadouken!, Kings of Leon, The Prodigy, Biffy Clyro.
En gammal, snygg bild på mig.

Nails and flowers


Millencolin

Jag blev precis lite nykär, bara sådär.


Frukost

Jag måste bara visa vad jag åt till frukost i morse. Jag älskar att äta frukost, sån sjukt bra start på dagen liksom. Och att få vräka i sig massor av gott till ett avsnitt LOST i soffan är ju liksom aldrig fel.
Nu är jag fruktansvärt mätt bara.

Dessutom hade jag världens finaste vovve som höll mig sällskap.

The list

Denna roliga lista hittade jag på min vän Matilda´s blogg. Den handlar helt enkelt om att sätta en rubrik om dagen följt av ett blogginlägg. Jag tror jag kör på det faktiskt.
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

10e november

Onsdag, eftermiddag. Om cirka 30 minuter börjar nog ett av mina kortaste arbetspass hitills, max sex timmar skulle jag gissa jag på. Ikväll är det jazzkonsert på mitt jobb vilket betyder att jag kommer få stå i baren och kränga vin, kaffe och smörgåsar. Jazzkvällarna brukar vara ganska lugna och dricksen dålig, men ändå roliga och givande.
Nej, nu måste ja skynda mig för jag ska hinna platta håret och springa in på Coop innan jag börjar jobba.

Sthlm DG

Äntligen har jag hittat ett par boots som liknar de från Din Sko. Jag behövde faktiskt inte ta mig längre än till Scoop som ligger på andra sidan av Enköping's torg, från där jag bor, för att hitta dessa snyggingar.
Bästa köpet på länge!

Scoop 549:-

Midcut boot

Dessa boots från Din Sko har jag velat sen de släpptes förra året men då de var sjukt populära så hann jag aldrig få tag på några. Så nu vädjar jag till alla bloggläsare, finns det några liknande att få tag på någonstans? Tipsa!

Björn Axén

Efter en arbetsdag på åtta timmar så drog jag ner på stan och mötte upp min vän Matilda. Vi knallade ner till ett mysigt fik och tog en kaffe/te samt diskuterade killar, jobb och hår. Efter detta tog vi en runda på åhléns där jag införskaffade en hårinpackning och en root lifting-spray, båda från Björn Axén (f.ö det bästa märket när det gäller hårprodukter). Eftersom att jag ska spara ut mitt hår så har jag insett att jag måste ta hand om det lite bättre.
Senare ikväll ska jag måla naglarna, lägga en hårinpackning och packa. Imorgon bär det nämligen av till Ullared. (Jag vet att ni skrattar åt mig nu).

RSS 2.0