Nytt

Jag och Mattias har köpt nytt barbord+stolar och en ny tv-bänk, frääääscht!

Såhär glad är Mattias för det.


Foo Fighters

See you this summer.


24e januari

Ny spännande, arbetslös, vecka.
Idag har jag planer på en promenad men Bossen, en sväng till gymmet samt lite jobbsökande. Tredje veckan av arbetslöshet och jag håller på att bli tokig. Att bara sitta hemma kan ju vara något av det tråkigaste som finns.
På lördag blir det fest för min syster som fyller 30 och på söndagen blir det IKEA med Mattias och pappa. Jag och Mattias ska shoppa loss till lägenheten. Det blir bl.a ett barbord, en tv-bänk, skoställ, en matta, gardiner, galgar osv. Det kommer bli supertjusigt!
Hittade en gammal bild i mitt arkiv, säkert två och ett halvt år gammal. När jag har samlat tillräckligt mycket mod så ska jag töja mitt vänster-öra igen.

Gode Gud..


14 cm kärlek

Äntligen, har jag fått mitt paket från Nelly. Tydligen så skickades det upp till Bergvreten ytterligare en gång, så jag åkte upp dit och hämtade. Och gissa vad tjejen på Bergvreten sa? "Hade ni inte hämtat det här så skulle det har skickats tillbaka till Örebro." Tjena liksom, det skulle gått fram och tillbaka mellan bergvreten och Örebro föralltid.
Men nu har jag grejerna och allt är frid och fröjd.


Nails

Har precis fixat klart mina naglar, så här blev det:

Posten Ab..

I söndags klickade jag hem kläder, skor osv från Nelly.se, ett paket som skulle ta cirka 1-3 arbetsdagar att nå mig (Ica supermarket nere på stan). Men igår kväll råkade mitt paket hamna uppe på Ica Bergvreten, vilket inte gjorde mig ett skit eftersom att jag gladeligen hade kunnat gå de 20 minuterna det tar för att få hämta mina grejer. Men Posten AB valde att skicka tillbaka mitt paket till ÖREBRO för att paketet ska hamna ynka 3 kilometer närmre mig. Hur klimatsmart är det att skicka ett paket 15 MIL bort för att det ska hamna ett par kilometer närmre mig? Inte så jävla bright om ni frågar mig.

Hur länge ska jag behöva vänta?

Antagligen tills imorgon. 1-3 dagars leverans my ass.
Idag ska jag boka in ett par körlektioner, ta en promenad med Bossen, träna spinning och antagligen kolla in min pojkväns nytapetserade lägenhet (Som jag förhoppningsvis snart flyttar in i). Sen ska jag svära lite över Posten för att de skickar mina skor till fel ände av stan och därmed försenar mitt paket, fyfan!


Hemklickat

Playful Plain Skirt SEK 79, Only - NELLY.COM
Zippie Bracelet SEK 19, Nelly Accessories - NELLY.COM
Rana Clutch SEK 89, Jeane Blush - NELLY.COM
Marble Limited Edition SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
New Viggo Blazer DNA SEK 129, Vero Moda - NELLY.COM
Kavajen, inte tjejen.

KOL

Peace and Love 2011, cirka 174 dagar kvar.
Can't wait!5e januari

Ett år har gått sen vi träffades för första gången, bästa året i mitt liv.

2011


RSS 2.0