like a boy

Bokade in en spontan klippning hos Totte's idag, Efter fya månader så mådde mitt hår fortfarande bajs sedan alla blekningar. Jag gav frisören fria tyglar, mitt enda krav var att allt det slitna skulle bort. Frisören gav mig bannorna från helvetet och är nog måttligt trött på mitt impulsiva beteende när det gäller mitt hår. Så håret fick ryka och nu mår det prima. 
Nu vill jag inte ha några kommentarer eller höra någonting från någon om mitt hår, EVER!. Mitt hår är mitt hår och jag vet inte hur många som suckar och läxar upp mig minst två gånger i veckan. Jag vet att man inte ska bleka håret tre gånger på en vecka, tro mig jag har lärt mig en läxa. Punkt slut!
 

vänner

 
Jag är så tacksam för mina fina vänner.
Jag  har en nära vän som en gång frågade mig vilket år som jag tycker har vait det bästa hitills. Mitt självklara svar var: "Det här året". För jag har varit så jävla lycklig 2012. Jag har varit självständig, jag har träffat så många nya fina vänner och jag har upptäckt vilka som verkligen betyder mest.
Tyvärr tar man några snedsteg ibland och jag har lyckats svika en ganska nära vän, nu hoppas jag och tror att det löser sig men ibland borde jag verkligen hålla käften alltså. 
Älskar er!

frej

 

livet

Har varken lust eller tid att vara spciellt aktiv här, är alldeles för upptagen med att leva livet med mina fina vänner!

röjfest 3,0

Imorgon blir det en heldag med min Mutta! Systemet, en vända på stan, taco-mys och höjdpunkten Röjfest 3.0!! Längtar som en tok.
Den här veckan har nog varit den bättre under årets semester, om inte den mest händelserika. I måndags blev det öl på All in samt bio (Snow White and the Huntsman) med Muttan. Tisdagen spenderades i Stockholm och på Skansen med Pierre, sjukt  rolig dag med kortspel, björnar och typ sju timmar dö tid på Skansen. I går tog jag en liten sväng i skogen och drog ihop rejält med kantareller faktiskt och idag blev det IKEA med Madde, Fredrik, apan och pappa. Fin vecka, och bättre lär den bli!
 

mark


fin helg

Nu är näst sista helgen på semestern snart slut,  Det har varit en bra helg med många fina vänner.
I fredags var det lite kalas hemma hos mig som slutade med utgång på All in. Jätterolig kväll med mycket nytt folk. Hela lördagen spenderades med tradionellt bakishäng i sällskap av Philip och Kristian, alltid lika trevligt. Sent på kvällen kom Matilda på besök och vi två drack några öl och även denna kväll slutade på All in. Så denna dag har också inneburit lamt soffhäng men denna gång i sällskap av Matilda och Jimmy. Vi har sysselsatt oss med film, Monopol och regniga promenader till ICA.
Nu ska jag göra något nytt och kul med mina naglar.
Note to self: Jag har världens finaste vänner!
 
 

new nails

När man har semester då har man massor med tid till sånt som man aldig prioriterar annars. Så idag rotade jag fram en gammal förpackning med lösnaglar och klistrade och målade lite. Mycket nöjd med resultatet måste jag säga! 
Under kvällen hade jag även finbesök över på middag. Mamma, Magnus och Rasmus var här och fick sig en tre-rätters och ett glas vitt. Mycket angenäm kväll alltså!
Har dessutom hunnit med en 1.7 mils runda på cykel i det fina vädret, fort gick det  vill jag lova! När jag nästan var i mål så träffade jag på Madde, Fredrik och lilla apan också!
Perfekt dag med andra ord. Familj, god mat och solsken!
 
Mina nya naglar:

Make up your mind, Man!

 
Lite så här känner jag inför det idag..

moster Frida

För en vecka sedan blev jag moster till en liten kille, vilken lycka!
I tisdags fick jag träffa lilla apan för första gången. Han var så liten, så fin.

RSS 2.0