Textc bxbcbbkkdadkoli

Faaaaaaaaaan!


29 mars

Borde springa runt som en galning och städa, diska, plocka undan inför inflyttningsfesten imorgon. Men jag har istället slagit ner röven i soffan, med ett paket knäckebröd och Biggest Loser på TVn. Är alldeles för tankspridd för att vara koncentrerad, organiserad och strukturerad.
You make me so god damn nervous!signalspaning

Jag får göra vad jag vill
Jag är inte bara din
Du är inte bara min
Du får göra vad du vill

framgång och efterfrågan

Maskinen's nya har kommit, är så jävla exited att jag håller på att kissa på mig!

Sunny sunday

Tar på mig mysigaste tröjan och ser fram emot tre dagars ledighet!

Well done, Bieber!


Humor

-‎*Knock Knock*
- Who's there?
- Daisy!
- Daisy who?
- Daisy me rollin, they hatin.

On friday, We'll go dancing!

Just nu lever jag för fredagen. Löning, ett besök på Totte's för en ljusare nyans i håret, jobb, förfest hos Angelica följt av dans och drinkar! Ska dessutom hämta ut sköningarna på bilden ovan, Nia från Nelly.com. Freeeeeedag!

Drive ShaftFick världens bästa grej av världens bästa bror, tack som fan!

Backslick

Känner att variationen på bilderna i min blogg brister lite..
Idag har jag faktiskt varit ledig för en gångs skull, mycket skönt att vara ledig såhär mitt i veckan måste jag säga. Gick upp hyfsat tidigt då jag hade bestämmt date med Matilda och Malisa vid halv tio, en avskedsfika på Tammerfors då brudarna drog till Thailand idag, i TRE månader. Måste erkänna att jag är lagom avis faktiskt..
Har även kört ett mycket bra konditions-pass på gymet idag, massor med löpband och crosstrainer. Klämde även in några rätt så tunga styrke-övningar för lår/vader/rumpa, så jag räknar med rejäl träningsvärk imorgon.
Nu ska jag ha en liten myskväll med mig själv, typ en film samt paprika och dip.

Birds..

.. On my blouse

Jason


saturday superhouse


Var är brudarna?

Update

Mitt hår fick ryka då jag fick dödsdomen av frisören. Har gått runt med en knut på huvudet i veckor och har inte borstat håret sen jag vet inte när. Mitt hår var dött så jag kör på en kort backslick-look istället. Det gör inte så mycket, håret växer alltid ut igen!

RSS 2.0