19 december

 Nu är julgranen på plats! 


Trille

Efter en hel dag i soffan mår jag mycket bättre och tror mer på att jag ätit något dåligt istället för magsjuka. Skönt det så jag kan jobba som vanligt hela helgen samt medverka på julmiddagen hos Jocke imorgon.
Idag är vi dessutom på exakt 50% av graviditeten, vad fort det har gått! Hoppas att det fortsätter i samma takt för då är hen här när som helst. Tidigare i veckan beställde vi barnvagn vilket känns lite tidigt, men som sagt tiden går fort!
Vagnen vi valde är en Trille viper 4S, 2013-års modell. Vi bestämde oss just för denna då den dels har fått bäst i test två år i rad samt att den har svängbara framhjul vilket var ett måste för våran del. Dessutom är den kombivagn vilket innebär att vi förhoppningsvis kommer att kunna ha den länge, det känns verkligen som att den passar våra behov och krav. Ska bli spännande att se när den kommer om förhoppningsvis två veckor.
 
 

2013.12.13

Fredag, magsjuka..
Har sovit fruktansvärt dåligt, vaknade flera gånger inatt och mått dåligt. Vid 06 (efter att ha kräkts som en idiot) lade jag mig i soffan, försökte få i mig lite juice (funkade sådär). Ringde jobbet, sov någon timme, kräktes lite till, sov några timmar till och nu försöker jag äta lite. Det blir en spännande fredag i soffan helt enkelt.
Dagens face:
 
 

tre

 
Om några månader blir vi tre. <3

RSS 2.0