Bättre lördag

Just nu på All in. 


Tacos

En lång och slitsam dag på ICA Maxi, 11-19 i förbutiken en fredag strax efter löning. Då finns det att göra ska ni veta! 
Men förbutiken kombinerat med lite stress och en himla massa kunder är det bästa receptet på en lyckad kaka. Efter jobbet kom jag hem till en tom lägenhet, slog ner röva i soffan och vräkte i mig taco-rester från igår. Har fått höra av min sambo att banan i tacos inte hör till vanligheterna, men det är så jäkla gott! De konstigaste grejerna jag har i min tacos är nog banan och vita bönor i tomatsås.
Efter middagen kröp jag ner i sängen, slog igång datorn och har legat här sedan dess. Har hunnit kolla igenom SATC, gamla avsnitt av Sveriges mästerkock och nu är jag inne på Så som i himmelen. 
Får se hur länge jag orkar vara uppe ikväll, vanligtvis slocknar jag i soffan före klockan tio. 

frulleMmm, saltgurka!

wednesday

Det har inte kommit någon ny design än, surprise! Igår räckte tiden inte riktigt till, fullspäckat schema från morgon till kväll. Tvättstuga, berg av disk följt av ett besök i Erikslund med Jani och Hanna. I smått panik var vi tvungen att ha en ny tvättkorg då vår gamla var äcklig som tusan. Nu ska jag slänga i mig frullen, ta en dusch och sedan ska jag storhandla. 
 
See ya!

TvättstuganNågot jag inte kommer sakna när vi flyttat och har egen tvättmaskin och torktumlare, tvättstugan.. 

godmorgon!

Idag fick jag sova enda till kl. 10.00! Det var nog första gången jag verkligen fick sova ut sedan semestern. Idag är jag ledig och det innebär timmar i tvättstugan, en vända med dammsugaren och kanske ett sväng till A3? Men först ska jag äta frukost framför datorn.
Senare ikväll ska jag försöka mecka lite med designen här på bloggen. Den har ju sett ungefär likadan ut sedan 2010 så en liten finslipning kanske skulle vara något att fundera på? 
 
xoxo

flytt
Om två månader är det dags, igen. Jag och Jani har nyligen köpt en lägenhet på västerleden, en nybyggd trea på 75 kvm. Ska bli fruktansvärt skönt att slippa hyra, framförallt när man har en skabbig tvåa mitt i ghettot. Allt känns fruktansvärt fint och vi längtar som tusan. Jag är så glad att få dela allting som händer just nu med honom, världens finaste. 

RSS 2.0